Skip links

Rwanda

Baho GATSİBO Anaerobic natural 300 hr fermentation
( Social Responsibility Project )

RWANDA

Ruanda Baho Gatsibo Anaerobic Natural Yeşil Çekirdek Kahve

AMBALAJELEKİŞLEMBÖLGEÇEŞİTSCORE
Box15+300 HR Fermentation Anaerobic NaturalGatsiboRed Bourbon90

Ruanda'nın Gatsibo bölgesinden gelen Red Bourbon kahve çekirdekleri, 300 saatlik anaerobik fermantasyon süreciyle zengin ve kompleks bir tat profili sunar. Ahududu, yaban mersini, karamel, şarap ve narenciye notalarıyla her yudumda eşsiz bir deneyim yaşatır.

• Bölge: Gatsibo, Ruanda
• İşlem: Anaerobic Natural (300 Saat)
• Cupping Puanı: 90
• Hasat Yılı: 2024/2025

Lezzet yoğunluğu ve dengeli gövdesiyle, filtre kahve ve pour-over gibi demleme yöntemleri için idealdir. Ruanda'nın en iyi kahve çekirdeklerini keşfedin!

Bu web sitesi, web deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır.