Skip links

Indonesia

Nordic Approach Frinsa Edun #2 (72 Hour Fermentation)

INDONESIA

Nordic Approach Frinsa Edun #2
(72 Hour Fermentation)

AMBALAJELEKİŞLEMBÖLGEÇEŞİTSCORE
GrainPro-Lactobacillus , Saccharomyces cerevisiae fermentationWest Java, WeninggalihBorbor , Sigarar Utang , Ateng Super87

Indonesia Nordic Approach Frinsa Edun #2 (72 Hour Fermentation)

Batı Cava’nın Weninggalih bölgesinde yetiştirilen Borbor, Sigarar Utang ve Ateng Super çeşitleri, 72 saat süren Saccharomyces cerevisiae ve Lactobacillus fermantasyonuyla özel olarak işlenmiştir. Yoğun siyah kiraz ve nar aromalarına kavrulmuş hindistan cevizi ve kakao uçları eşlik eder. Karpuz şekeri ve böğürtlen şerbeti notalarıyla tatlı, kremsi ve yumuşak yapılı bir deneyim sunar. Bitkisel kokteyl alt tonlarıyla zenginleşen profili, her yudumda yeni katmanlar sunar.

• Bölge: Weninggalih, West Java,Endonezya
• İşlem: 72 Saat Fermente – Lactobacillus & Saccharomyces cerevisiae
• Hasat Yılı: 2024/25
• Cupping Puanı: 87.00

Tatlılığı, meyvemsi profili ve dengeli gövdesiyle V60, Chemex ve filtre kahve demlemeleri için öne çıkan bir seçkidir. Endonezya'nın yenilikçi işleme teknikleriyle tanışmaya hazır olun!

Bu web sitesi, web deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır.